Solgt eller
HELT gratis

Kan vi ikke sælge din andelsbolig, er det gratis.

Solgt eller HELT gratis ►

 

Kundetilfredshed

En musiker er ikke bedre end sin sidste koncert, en kok hans sidste måltid. På samme måde er en ejendomsmægler afhængig af sin sidste præstation. Vi måler vores succes på, hvad kunderne siger om os. Herunder kan du se hvad et bredt udsnit af vores kunder siger om os.


Stort engagement hos Andelsbutikken

Det har været en fornøjelse at have vores lejlighed til salg hos Andelsbutikken. Rigtig hyggeligt at have mæglerens butik i vores egen forening, og vi har fået nærmest daglige opdateringer, når vi har svunget forbi butikken på vej hjem fra arbejde. Andelsbutikken har gjort sig store anstrengelser for at sælge vores lejlighed, og vi kan varmt anbefale dem til andre.

Ena Andersen
Jagtvej 195, 3. tv.

Solgt på 7 dage til prisen

Jeg følte mig velkommen i Andelsbutikken fra første kontakt. Effektivt og stort engagement. Indfriede alle mine forventninger. God til at informere undervejs og en god hjemmeside. Solgt på 7 dage til prisen.

Dan
Hjelmsgade 6, 2. th

Fandt køber på kun 11 dage
Godt teamwork hos medarbejderne ved Andelsbutikken skaffede os en køber på kun 11 dage og et bud til udbudsprisen!

Vi valgte Andelsbutikken pga. deres fokus på andelsboliger. Vi fik yderst kompetent vejledning hele vejen igennem og Andelsbutikken klarede alt det praktiske i forbindelse med salget, inklusiv al kommunikation med købers advokat og administrator for andelsboligforeningen.

Vi kunne ikke have lagt salget i tryggere hænder. Hvis du står og skal sælge din andelsbolig så tag en snak med Andelsbutikken - de kender markedet og ved hvad der skal til for et hurtigt salg.

Susanne og Calin Arens
Stevnsgade 31, 3. tv.

Super oplevelse med Andelsbutikken!
I 4 år havde vi forsøgt at sælge vores andelslejlighed. Vi havde brugt 3 forskellige ejendomsmæglere. Så valgte vi at give Andelsbutikken en chance og 3 måneder senere, så var lejligheden solgt!

Gennem hele forløbet har vores mægler og de andre ansatte i Andelsbutikken været top professionelle. Alt har der været fulgt op på, intet har fået lov til at sejle, som vi tidligere havde oplevet og der var masser af information.

Vores mægler havde styr på tingene, vidste hvad han snakkede om og var ærlig omkring prisen og liggetiden. Vi kan kun anbefale Andelsbutikken, da de kan deres kram og gør et super stykke arbejde.

Søllerødgade 40, 1. tv.

Svært boligmarked – men solgt på KUN 18 dage
Da vi skulle sælge vores andelslejlighed kontaktede vi flere gode mæglere for at være sikker på at vælge rigtigt da vi var klar over at det ikke er de letteste tider at sælge i.

Vi valgte Andelsbutikken og de viste sig at være det absolut rigtige valg! Vi har været ovenud tilfredse med Andelsbutikken og deres salg af vores lejlighed. Lejligheden blev solgt på KUN 18 dage og tilmed til udbudsprisen, så vi kan varmt anbefale Andelsbutikken hvis du ønsker kompetente og positive personer til at sælge din andelslejlighed.

Vi troede det var for godt til at være sandt, men Andelsbutikken klarede det!!!

Annelis og Jens
Lille Strandvej 18G, 1. th.


Solgt på kun 24 dage
Thomas fra Andelsbutikken gav mig en klar agenda og vi fik afstemt forventningerne til salgsforløbet fra første dag. Til trods for et stort udbud af lejligheder, lykkedes det Andelsbutikken at sælge min lejlighed på kun 24 dage. Jeg fik en ærlig og professionel behandling gennem hele forløbet.

Bjarne Albæk Christensen
Backersvej 92, 1. th.


Hurtigt salg til udbudt pris
Andelsbutikken håndterede af salg af min lejlighed meget professionelt. Jeg købte lejligheden, da priserne var på sit højeste, og alligevel formåede Andelsbutikken at få mere for den end jeg selv havde givet. De gjorde det muligt med et hurtigt salg, og de præsterede at sælge lejligheden til udbudte pris på under en måned. Jeg kan til en hver tid anbefale Andelsbutikken til andre der ønsker at få solgt af deres kompetente team.

Jakob Jesper Westing
Engelstedsgade 63, 1. tv.

Solgt på kun 14 dage til mere end udbudsprisen
Oplevelsen med Andelsbutikken har overgået vores forventninger. Lejligheden blev solgt på kun 14 dage – til en pris der var højere end udbudsprisen. Rigtig god kommunikation fra start til mål med grundig information undervejs. Andelsbutikkens koncept og hjemme har på alle måder leveret varen. En varm anbefaling her fra.

Linda Søgaard Rasmussen
Fiskedamsgade 28, 5. sal

Solgt på 2 dage til prisen
Vi var i tvivl om vi selv skulle forsøge at sælge vores Andelsbolig, men vi følte os i trygge hænder hos Andelsbutikken, og valgte dem til salget af vores bolig. Hvilket vi havde god grund til. Line fra Andelsbutikken solgte nemlig vores lejlighed på kun 2 dage – til prisen!. Vi har fået en professionel behandling og blev hurtig klar over der var tale om en mægler med speciale i andelsboliger.

Rasmus og Nuala
Holger Danskes Vej 61, 3. tv.

Solgt efter kun 3 fremvisninger
Jeg havde min andel til salg på Absalonsgade på Vesterbro, som Andelsbutikken fik solgt efter kun 3 fremvisninger. Kunden havde netop solgt sin egen bolig, og der var derfor meget korrespondance med banken, for at få handlerne til at falde på plads. Andelsbutikkens sagsbehandling af salget både før, under og efter var meget professionelt og jeg fik solgt min lejlighed til en meget tilfredsstillende pris efter kort tid.

Absalonsgade 7, 2. tv.

Solgt på 1,5 uge til prisen
Vi er utrolig imponeret over et hurtigt salg af vores andelslejlighed. Andelsbutikken klarede det på kun halvanden uge og tilmed til prisen. Vi kan varmt anbefale andelsbutikken der håndterede vores salg meget professionelt.

Lotte og Sune Nygård
Strandboulevarden 142, 3. th.

Solgt efter 22 dage af professionel mægler
Fra første møde med Andelsbutikken har vores oplevelse været yderst positiv. Vi oplevede en rigtig god kontakt og en meget professionel mægler, der kom med et realistisk bud på pris og tidshorisont.

Meget hurtigt efter vores første møde, kom en fotograf ud og tog gode billeder, samt vi fik ”Til Salg”-skiltene op. Efter hver fremvisning fik vi samme aften tilbagemelding på, hvad eventuelle købere havde ytret om vores lejlighed, området og prisen.

Da lejligheden var solgt efter bare 22 dage, var vi til et møde, hvor alt blev forklaret og gennemgået, så vi gik derfra og følte os meget trygge. Alt i alt har vi haft en super oplevelse med Andelsbutikken, som vi varmt kan anbefale.

Mikkel Wilmann & Trine Kristensen
Dagmarsgade 39 4. tv.

Solgt på 1 måned
Thomas fra Andelsbutikken tvivlet ikke på at han kunne sælge min lejlighed indenfor 2 måneder, men det tog kun 31 dage – kun 30.000,- under udbudsprisen. Professionelle og seriøse er mit helheds indtryk af Andelsbutikken.

Tannie Jensen
Vigerslev Alle 166 A, 3. th.

God kommunikation og flere bud på lejligheden
Da Rasmus fra Andelsbutikken skulle vurdere min andelslejlighed, var jeg allerede fraflyttet. Med gode hensigter og de rette argumenter for at vi kunne gennemføre et salg relativt hurtigt, indgik vi dernæst en aftale med Rasmus.  Andelsbutikken sørgede for en løbende information omkring forespørgsler og besøg fra interesserede købere - og indenfor den aftalte tid, ja så var salget en realitet. Det endte med flere bud på lejligheden og vi fik derigennem det ud af salget, som vi kunne forvente.  Andelsbutikken har været meget professionelle og jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger.

Camilla Petursson
Lemberggade 12, 3. tv

Solgt af mægler efter mislykkedes privatsalg
Det lykkedes mig ikke selv at sælge min andelsbolig via opslag og gratis hjemmesider. Andelsbutikken lagde en salgsplan, fulgte den og solgte lejligheden på 40 dage – til den aftalte pris!! At Andelsbutikken er nye på Amager bekymrede mig ikke. De har fokus og speciale på det helt rette sted. Helt klart anbefalelsesværdig.

Philip Haargaard
Ingolfs Alle 6B, st. tv.

Fandt køber på 1 måned
Jeg har været meget tilfreds med mit valg af ejendomsmægler. Ejendomsmægleren var optimistisk om både lejligheden og prisen og fandt en køber på bare en måned! Jeg tror ikke jeg kunne have fået et bedre resultat andre steder

Mads Rebsdorf
Vognmandsmarken 14, 2. th.

En fantastisk oplevelse
Intet mindre end en fantastisk oplevelse!! – sådan har mit møde med Andelsbutikken været. Igennem mit køb af ny lejlighed, har jeg mødt utrolige dedikerede og professionelle mæglere fra Andelsbutikken, personer der brænder for den gode løsning og skaber en oplevelse der er unik og fantastisk. Igennem købet har jeg følt mig godt vejledt, udfordret og mest af alt, har jeg fået en særdeles fair og professionel behandling. En oplevelse der solgte lejligheden sammen med lejligheden, og gjorde at jeg satte min underskrift på køberbeviset.

Trine Frederiksen
Skt. Pouls Gade 9, 4. th.

Venlige, aktive og effektive
Andelsbutikken har leveret en rigtig god oplevelse, da de fik min lejlighed solgt til prisen på 46 dage. De var venlige, aktive og effektive. Varmeste anbefalinger!

Mikael Pedersen
Lange-Müllers Gade 7, 1. tv.

Tryghed hos Andelsbutikken
Vi har følt os helt trygge hos Andelsbutikken, og de har leveret en meget aktiv indsats. Vores lejlighed er SOLGT på 29 dage, fantastisk!! Varmeste anbefalinger

Majbritt & Lars Gillesberg Ruhøj
Kong Georgs vej 66, 3. tv.

Masser af fremvisninger
Det har været en meget positiv oplevelse at sælge igennem Andelsbutikken. Masser af fremvisninger og opdatering. Meget professionelt stykke arbejde hele vejen igennem.

Tim Skjold Pedersen
Julius Valentiners Vej 31, 1. tv.

Solgt på 20 dage, 50.000 over udbudsprisen
Da jeg satte min andelslejlighed til salg var jeg optimistisk og jeg blev kun bekræftet, for efter 20 dage til salg hos Andelsbutikken var lejligheden solgt for 50.000 over den udbudte pris - tak for det

Hanne Kruse
Gl. Kongevej 91B, st. th.

Solgt i første uge
Godt samarbejde, effektiv fremvisning og min lejlighed blev solgt første uge, den var til salg. Jeg er yderst tilfreds

Susanne Ørnfeldt
Sortedam Dosseing 89

3 lejligheder solgt på 1 måned
Efter et helt års forgæves forsøg på at sælge foreningens 6 restlejligheder, overlod vi salget til Andelsbutikken. Allerede efter en måned var 3 lejligheder solgt, og tilmed til en højere pris. Andelsbutikken har ydet en rigtig god rådgivning til vores forening, og vi kan varmt anbefale Andelsbutikken til andre foreninger

Tidligere formand Jakob Sørensen
AB Strandboulevarden 132-144 m.fl.

Nemt og smertefrit
Hvis jeg havde vist hvor besværligt det er at sælge sin egen andelslejlighed, var jeg gået til Andelsbutikken med det samme. Fantastisk så hurtigt min lejlighed blev solgt. Nemt og smertefrit, kan anbefales til alle

Christina Kirkegaard
Drejøgade 37, 3. tv.

Utrolig tilfreds
Jeg var blevet anbefalet andelsbutikken af en bekendt. Jeg har været utrolig tilfreds med Andeslbutikken, og giver hermed anbefalingen videre til ALLE.

Patricia Maix
Landskronagade 80, 1. tv.

Solgt til prisen på 5 uger
Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Andelsbutikken. Alt hvad de lovede blev holdt. Masser af fremvisninger og god opdatering. Solgt til prisen på 5 uger.

Jimmy Parbst
Ryesgade 108, 3. th.

Købt og solgt via Andelsbutikken
Vi har både købt og solgt bolig igennem Andelsbutikken, og været meget tilfredse hele vejen igennem. God service og meget dygtig ejendomsmægler.

Keld og Connie Olsen
Silkeborg Plads 8, 2. tv.
Køb af Hobrogade 10 st. tv.

Solgt til prisen på 14 dage
Solgt til prisen på 14 dage. Andelsbutikken har været en helt igennem fantastisk ejendomsmægler. Uhøjtidelig, super service og meget dygtig til andelsboliger.

Jens Eichorst
Vennemindevej 16, st. tv.

Nyt mæglervalg resulterede i salg på kun 10 dage
Min lejlighed havde først været til salg hos en anden ejendomsmægler i 6 måneder. Andelsbutikken solgte den til prisen på kun 10 dage. Jeg har været utrolig glad for den behandling jeg har fået og kan varmt anbefale at sælge igennem Andelsbutikken.

Else Jensen
Viborggade 4, 1. th.

Bedste på alle områder
Der var aldrig nogen tvivl om hvilken ejendomsmægler jeg skulle vælge. Andelsbutikken var bedst på alle områder, hvilket nu også er blevet bevist. Varmeste anbefalinger

Michael Andersen
Hesseløgade 3, 4. th.

En ren succeshistorie
Jeg forsøgte selv at sælge, men overlod salget til Andelsbutikken, hvilket har været en ren succeshistorie. Solgt på 48 dage. Kan anbefales til alle.

Bjarke Østergaard
Langøgade 10, st. th.

Meget sympatisk ejendomsmægler
Andelsbutikken har lavet en usædvanlig stor indsats for at få solgt vores andel. Meget sympatisk ejendomsmægler, meget sympatisk salær. Meget anbefalelsesværdigt

Mikkel Post
Skt. Kjelds Gade 28, 4. th.

De ved alt om vores forening
Vi fik solgt til en rigtig god pris, og har kun godt at sige om Andelsbutikken. De ved alt om vores forening, og vi har følt os I meget trygge hænder

Lone og Preben Olsen
Studsgaardsgade 37, 6. th.

Afværget tvangsauktion
Andelsbutikken har hjulpet mig i en meget svær situation. De har afværget en tvangsauktion og sørget for at jeg ikke er gået personligt konkurs. En ekstraordinær flot indsats, som jeg er meget taknemmelig for.

Lone Bjødstrup Groth
Studsggardsgade 33, 2. tv.

Andelsbutikken er dygtig
Jeg kan kun sige, hold da op hvor er de dygtige Andelsbutikken. Rigtig god service og meget behagelig atmosfære.

Lone Vium Dahl
Tåsingegade 45, 3. tv.

Solgt på 1. fremvisning
Solgt på 1. fremvisning. Andelsbutikken ved hvad de laver. Tillidsvækkende og meget anbefalelsesværdig ejendomsmægler

Pia Danbirk
Ndr. Frihavnsgade 49, 4. th.

Genialt koncept
Andelsbutikkens koncept er genialt og totalt skræddersyet til salg af andelsboliger. Vi har modtaget en meget vedkommende, professionel og personlig rådgivning. Kan varmt anbefales

Peder Stryhn
Sønder Boulevard 26, 1. tv.

Specialister i andelsboliger
Andelsbutikkens indsats har været hurtig effektiv og meget professionel. Det mærkes tydeligt at Andelsbutikken er specialist i andelsboliger. Meget anbefalelsesværdigt

Bent og Lise Simonsen
Horsensgade 14, 3. sal

Solgt på 27 dage til prisen
Andelsbutikken har leveret varen 100%. Solgt til prisen på 27 dage. Andeles fantastisk

Michael Greve
Fiskedamsgade 24, 1. tv.

Solgt på ca. 10 dage
Det har været et fantastisk at samarbejde med Andelsbutikken (solgt på ca. 10 dage) Meget anbefalelsesværdigt.

Lisbeth Andersen
Blegdamsvej 78A, st. tv.

Solgt til prisen på under 14 dage
Jeg har været meget tilfreds med mit valg af ejendomsmægler. Solgt til prisen på under 14 dage, det kan vist ikke gøres bedre.

Peter Presutti
Drejøgade 17, 2. th.

Tryg bolighandel
Jeg har følt mig helt tryg hos Andelsbutikken, og de har leveret en meget aktiv indsats. Varmeste anbefalinger

Nynne B. Gravesen
Australiensvej 9, 1. tv.

Effektiv mægler
Andelsbutikken har virkelig været gode til at sælge vores lejlighed. Hurtigt og smertefrit. Meget anbefalelsesværdig.

Gitte Jensen
Studsgaardsgade 49, 6. th.

 

Bestil GRATIS salgsvurdering
Bestil GRATIS salgsvurdering
Andelsbutikken.dk anvender cookies til at indsamle statistik om vores brugere. Accepter cookies eller Læs mere om cookies